این نشست که با حضور استاندار خوزستان٬ مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان٬ معاونان و برخی از کارکنان این اداره کل٬ امام جمعه کارون٬ فرماندار و شهردار شهرستان کارون٬ فرماندار شوش و نیز هیئت داوران این جشنواره با هدف هماندیشی در مورد تمهیدات لازم قبل از شروع جشنواره و بررسی جوانب آن در مهمانسرای استانداری ٣١ تیرماه برگزار شد.
محمد جوروند در این نشست با اشاره به بازتاب وسیع این جشنواره در دورههای پیشین این جشنواره به عنوان پر استقبالترین جشنواره شعر در کشور گفت: آثار رسیده به دبیرخانه پس از اعلام فراخوان بالغ بر ۲۰۰ اثر از چندین کشور اسلامی همچون امارات٬ لبنان٬ عراق٬ سوریه٬ کویت و ایران است که این تعداد اثر با این حجم کیفی و تنوع جغرافیایی در سطح ملی بینظیر بوده است.
جوروند با اشاره به سطح مطلوب آثار برگزیده، خاطر نشان ساخت: خوشبختانه حضور شاعران خوزستانی همچون همیشه با شکوه بوده است و نشان از زنده بودن فرهنگ ولایی در استان است.
جوروند در ادامه با اشاره به روند مطلوب داوری آثار و سطح بالای داوری اظهار کرد: هیأت داوران با مطالعه دقیق و بازنگریهای منصفانه آثار را ارزیابی کرده و نتایج داوری را در موعد مقرر ارائه نمودند.
وی در این نشست از رویدادهای جدید این جشنواره سخن به میان آورد و گفت: در افتتاحیه جشنواره از دو کتاب با ارزش رونمایی خواهد شد، کتابی با عنوان دانشنامه امام رضا که از کنگره ارسال شده است و کتاب دیگری با عنوان شعر امام خمینی پژوهشی از شاعر و پژوهشگر خوزستانی عباس حزباوی است.
غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان نیز در سخنانی خواستار به کارگیری کلیه ظرفیتها در راستای برگزاری هرچه با شکوه تر این جشنواره شد.
وی با ابراز خرسندی از برگزاری این چنین جشنوارهای گفت: توفیق بسیار بزرگی است که بتوانیم در زندگی خود در برگزاری چنین فعالیت هایی مشارکت داشته باشیم و در پاسداشت قدر و منزلت ائمه اطهار قدمی برداریم. این توفیقی است که خداوند نصیب ما کرده است و باید شکر گذار این نعمت باشیم.
شریعتی با اشاره به جایگاه خوزستان در نشر اسلام و تشیع خاطر نشان کرد: این چنین کنگره ها، سمینارها و جشنوارههایی نمودی از سیمای واقعی و فرهنگ اصیل مردم خوزستان در پیروی از اهل بیت علیهم السلام است و در شناساندن خوزستان و میزان تقیدش به تشیع موثر است. لذا این جشنواره باید به گونه ای طنینانداز شود که همه را تحت تاثیر قرار دهد.
وی برگزاری چنین فعالیت هایی را بسیار مفید دانست زیرا که از یک سو نام اهل بیت زینت بخش شعر و ادبیات عربی می شود و به آن غنای روحی می بخشد و از سوی دیگر فرهنگ ولایت را گسترش می دهد.
در ادامه، استاندار خوزستان امیدوار شد که فعالیت های این جشنواره وسیع تر شود و در کنار آن مسائل فرهنگی٬ اجتماعی و شیوه زندگی با الهام گرفتن از سیره مبارک اهل بیت ترویج شود.
سپس با اشاره به روند اجرایی جشنواره خواستار تشکیل دبیرخانه دائمی برای این جشنواره شد که به صورت جامع کلیه ابعاد جشنواره را بررسی و در حوزه طراحی و برنامه ریزی در طول سال فعال باشد.
وی در پایان خواستار مشارکت شهرهای دیگر در برگزاری این جشنواره شد، بدین گونه که هر کدام از شهرهای استان درگیر جزئی از فعالیت های این جشنواره باشد.